Skip to content

Over Relyus

Missie en Visie

Onze missie: Relyus wil een eenvoudige oplossing bieden door het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke software als antwoord op complexe marktbehoeftes. We vertalen deze marktbehoefte end-to-end naar kwalitatieve, eenvoudige digitale toepassingen. Daarbij steunen we op diepgaande analyse, creatieve ontwikkeling, foutloze implementatie en een steeds bereikbare servicedesk, uitgebaat door empathische professionals met focus op de gebruiker. Hierbij verliezen we de individuele noden van onze klanten niet uit het oog, want we weten dat elk project uniek is.

Onze visie: Elke ondernemer, overheid én gebruiker ontzorgen met een passende digitale oplossing voor hun behoefte.

A great place to work

Relyus streeft ernaar dat alle medewerkers trots zijn op zowel hun werk als op het team.

Vertrouwen hebben in collega’s en samen plezier maken, zijn hier een onmisbaar deel van.
Zo krijgen we een hecht team van gepassioneerde experts die met een glimlach elkaar uitdagen en steeds streven naar de best mogelijke oplossing.

Work hard, play hard” is daarom onze lijfspreuk.

Komma Board

Relyus heeft haar roots in Komma Board.

Consultants die bij Komma Board hun strepen hebben verdiend, kunnen bij Relyus de stap zetten naar intrapreneurship. De extra controle over hun werk en de hogere graad van autonomie zorgt in deze fase van hun carrière voor nog meer betrokkenheid en een hogere productiviteit.

De hechte band met Komma Board heeft nog een ander voordeel: het laat ons toe om flexibel op te schalen wanneer de noden van een project erom vragen. Komma Board heeft immers een ruim personeelsbestand met een breed spectrum aan competenties.

Teamwork

We zorgen er ook voor dat elk product een toegewijd team heeft. Zo krijgt elk product een echt ‘center of competence’. Daarnaast is het core team betrokken bij alle producten. Zij zorgen ervoor dat er transversaal kennisoverdracht is en kruisbestuiving in de creativiteit.

An

An Van den Eynde

Co-Founder
Joeri

Joeri Van der Poorten

Co-Founder
Tim

Tim Lemahieu

Back End Engineer
Prince

Prince Ansong

IT Consultant
hockey_prof_crop

Axel Verstappen

Web Developer
Ben

Ben Hendrickx

Web Developer

Nieuwsgierig? Wacht niet tot morgen.
Contacteer ons gewoon even.